Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Ukradl věci z vozidla

STŘÍBRO – Otevřené okénko vozidla a věci v něm se staly velkým lákadlem pro zatím neznámého pachatele. Ten si odnesl doklady k vozidlu i tankovací kartu. 

     Stříbrští policisté se zabývají případem neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, který se stal ve středu, tj. 12. července letošního roku, ve Stříbře. V Benešově ulici vnikl skrze otevřené okénko dosud neznámý pachatel do zaparkovaného osobního vozidla značky Škoda Fabia a z koženkových desek položených na sedadle spolujezdce odcizil osvědčení o registraci k vozidlu a tankovací kartu s PIN kódem. Svým jednáním tak způsobil škodu, která nebyla prozatím vyčíslena. Stříbrští policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Po pachateli a odcizených věcech pátrají.
     Policisté občanům opětovně radí, aby ve vozidlech na viditelných místech nenechávali žádné cenné věci, které by mohly upoutat pozornost pachatelů, a i v horkých letních dnech, které svádí, aby lidé nechávali okénka svých vozidel pootevřená, měli na paměti, že takovým jednáním potencionálním pachatelům usnadňují „práci“.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
14. 7. 2017

vytisknout  e-mailem