Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vyhodnocení bezpečnostního opatření

PLZEŇ - Policisté monitorovali Plzeň i po ukončení fotbalového utkání. 

      Policisté Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje realizovali včera v souvislosti s fotbalovým utkáním Ligy mistrů UEFA mezi mužstvy FC Viktoria a Manchester City FC bezpečnostní opatření, do kterého bylo nasazeno několik desítek policistů, kteří zajišťovali veřejný pořádek a bezpečnost ve městě Plzeň a v jeho nejbližším okolí.
     Do Plzně na toto utkání přijelo téměř tisíc fanoušků hostujícího mužstva. Zápasu přihlíželo celkem  11 271 diváků, z toho 785 fanoušků klubu Manchester City FC. Příznivci hostujícího týmu na utkání do Plzně přicestovali pěti autobusy, které policisté po příjezdu do města doprovodili až ke stadionu a po skončení utkání dohlédli na jejich odjezd z města. Další fanoušci se na utkání dopravili vlaky a individuální přepravou.
      Policisté před začátkem utkání, v jeho průběhu i po jeho ukončení dohlíželi na pořádek a bezpečnost ve městě a monitorovali pohyb fanoušků.  Během celého bezpečnostního opatření jsme zaznamenali pouze drobné slovní roztržky mezi fanoušky. Za vzorné chování bychom rádi poděkovali příznivcům obou týmů.
 
por. Ing. Hana Štefflová
18. září 2013

vytisknout  e-mailem