Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vypátrané osoby

Osoby v celostátním pátrání 

     V Klatovech byl hlídkou police v pátek ve 14.45 hodin kontrolován řidič osobního vozila zn. Opel Corsa 27 letý muž z Domažlicka. Policisté zjistili, že po muži bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Muž byl zadržen a převezen na obvodní oddělení Klatovy a byl vyrozuměn vyhlašující útvar.
     V obci na Kolinecku byl zadržen v pátek po šestnácté hodině 53 letý muž ze Sušicka, po kterém bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Muž byl převezen na obvodní oddělení a po provedení potřebných úkonů propuštěn na svobodu.
    V obci u Nýrska byli zadrženi dva cizinci 48 letá žena a 48 letý muž,  na které byl vydán evropský zatýkací rozkaz a po uvedených bylo vyhlášeno pátrání. Žena i muž byli převezeni do policejní cely.
     V obci Štěpánovice byl hlídkou policie v pondělí 13. prosince 2010 v 16.30 hodin kontrolován řidič 39 letý muž z obce u Nymburku, který řídil vozilo zn. Audi. Policisté šetřením zjistili, že na muže byl vydán Okresním státním zastupitelstvím v Chrudimi souhlas se zadržením. Muž byl zadržen a po provedený potřebných úkolů propuštěn na svobodu.
 
nprap. Ladmanová Dana
14.12.2010
 

vytisknout  e-mailem