Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Zadržen na místě činu

Blesková akce v Rokycanech 

     Podezřelý v poutech, to je výsledek včerejšího zákroku rokycanských policistů z obvodního oddělení, kteří jej mohli díky včasnému oznámení případu a rychlé reakci, zadržet přímo na místě činu. Podezřelého dělily od zadržení minuty.  Nemohl  tušit, že uvnitř domu vyruší zdejší obyvatelku. Jeho podezřelé chování na pozemku a u rodinného domu tak bylo bezprostředně oznámeno na linku tísňového volání 158 a policisté byli na místě do několika minut.
     Vloupání do rodinného domu v Rokycanech bylo oznámeno včera po půl dvanácté dopoledne. Policejní hlídka na inkriminovaném místě zjistila poškození vstupních dveří i dveří v zadní části objektu. Po vstupu byl v 11.40 hod. uvnitř objektu zadržen podezřelý 33letý muž z Plzně, který měl u sebe tašku s elektronikou a kovovým nářadím. Ke zranění osob při zákroku nedošlo, způsobené škody na dveřích byly vyčísleny na 70 tisíc korun.
     Případ a všechny skutečnosti důležité k řádnému a objektivnímu posouzení věci nyní šetří policisté Obvodního oddělení Rokycany. Muž je podezřelý z přečinů porušování domovní svobody, poškození cizí věci a krádeže ve stadiu pokusu.

nprap. Bc. Jana Tomková
13.3.2013
    

vytisknout  e-mailem