Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V areálu pily ukradli prkna

LITOMĚŘICE - Mladíci si je odnesli z nezajištěné haly; Krádež automobilu … 

V areálu pily ukradli prkna
Před několika dny ukradli dva mladíci v areálu pily v Lovečkovicích smrková prkna. Nezajištěnými vraty se dostali až do haly, odkud ukradli 163 ks smrkových čtyřmetrových prken. Jejich radost z úlovku však netrvala dlouho. Policie šetřením zjistila totožnost obou zlodějů a o dva dny později jim sdělila podezření z trestného činu krádeže. Prkna v hodnotě 8 179 Kč zadarmo nebudou, spíše budou draze vykoupena. Podle trestního zákona jim totiž hrozí trest odnětí svobody až na dva roky, zákaz činnosti nebo propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty.

Krádež automobilu v Roudnici nad Labem
Během středeční noci zmizel osobní automobil v ulici V Uličkách. Auto zn. Opel Corsa majitelka zaparkovala večer před domem č.p. 2518 a 50 minut po půlnoci ho tam již nenašla. V automobilu šedé barvy se nacházely dvě dětské autosedačky, lyžařské boty, několik zimních bund a dětská zimní kombinéza. Dále si majitelka ve vozidle ponechala osobní doklady a doklady od vozidla, platební kartu a klíče. Krádeží automobilu s věcmi jí vznikla škoda 111 000 Kč.
Policie vyzývá občany ke spolupráci při pátrání po odcizeném vozidle. Automobil zn. Opel Corsa má šedou barvu a registrační značku 5U25832. Jakékoliv informace k vozidlu nebo k pachateli volejte laskavě na bezplatnou policejní linku 158 nebo vše oznamte na nejbližším policejním útvaru. Děkujeme.
 

por. Ing. Alena Romová;11.2.2010

vytisknout  e-mailem