Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V autě měl pod sedadlem trezor

MOST - A v trezoru byly drogy; Řidič měl zarudlé bělmo, test ukázal na canabis; Za pár vteřin přišel o tašku.  

 Spolujezdec v autě měl trezor a v něm drogu

Mostecká policie zahájila stíhání 48letého muže z Mostu a obvinila ho z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Obviněný muž byl kontrolován jako spolujezdec v osobním vozidle. Jeho řidička měla pozitivní test na drogy. Pod sedadlem spolujezdce objevila hlídka trezor. V něm se nacházela digitální váha, sáček s krystalickou látkou, plastová dóza s krystalickou látkou a prázdné igelitové sáčky. Policisté hlídkové služby zajištěné věci předali kriminalistům, kteří je odeslali na oddělení kriminalistické techniky k provedení odborné expertizy. Tou bylo zjištěno, že krystalická látka obsahuje psychotropní látku metamfetamin, který je na seznamu zakázaných látek. Obviněný policistům uvedl, že trezor našel venku. Mostečan je stíhán na svobodě.


 

Lapka si pořídil rybářské náčiní i rybářský lístek

Na ryby se zřejmě chystá nový majitel rybářského náčiní. To si opatřil krádeží ze zaparkovaného vozidla minulý týden. Neznámý pachatel do osobního vozu vnikl bez použití násilí v jedné mostecké ulici. Z vozidla odnesl několik rybářských prutů, podběráky, krabičky s háčky a našel i rybářský lístek na jméno poškozeného. Ten krádež věcí z auta ohlásil mosteckým policistům a škodu vyčíslil na částku 10 tisíc korun.


 

Řidič měl zarudlé bělmo a byla z něj cítit marihuana, měl pozitivní test na drogy

Policisté obvodního oddělení Obrnice kontrolovali v neděli řidiče osobního vozidla, který nebyl připoután bezpečnostním pásem. Hlídka si při provádění silniční kontroly všimla u řidiče zarudlého bělma očí a ucítila pach marihuany. U motoristy provedla orientační test na drogy, který byl pozitivní na canabis. Řidič se podrobil lékařskému vyšetření a odběru krve. Muži zákona muži zadrželi řidičský průkaz a zakázali mu další jízdu. Mostečan ve věku 26 let si od policistům odnesl záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky ve zkráceném přípravném řízení.


 

Při tanci si nehlídala řádně kabelku, přišla o ni

Na neopatrnost doplatila jedna mladá žena z Mostu. O víkendu byla tančit v jedné mostecké restauraci a při tanci si na parket položila svoji kabelku. Zřejmě jí nevěnovala dostatečnou pozornost, protože kolem 02. hodiny zjistila, že jí kabelku někdo odcizil. Přišla i o osobní doklady, peněženku s hotovostí a platební kartou. Nemá ani mobilní telefon. Poškozená vyčíslila škodu na částku 6 000 korun a krádež příručního zavazadla ohlásila na policejním oddělení v Mostě.


 

Zloděj dokázal během pár vteřin ukrást z kufru auta tašku

Hbité prsty zloděje úřadovaly v jedné mostecké ulici. Tam si zaparkoval svůj automobil jeden Mostečan. Otevřel si zavazadlový prostor, do kterého si hodlal uložit věci z auta. Když to učinil, zjistil, že mu kdosi během pár vteřin ze zadní části vozu odcizil příruční tašku, ve které měl mobilní telefon, doklady, platební kartu a peníze. Případ krádeže nyní vyšetřuje mostecká policie.


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 13. 10. 2015

 

vytisknout  e-mailem