Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

V baru došlo k loupežnému přepadení

JIHLAVSKO: Zmocnit peněz se pachateli nepodařilo. 

V neděli 3. ledna po desáté hodině v noci došlo v baru v Telči k loupežnému přepadení.
 
Maskovaný pachatel přistoupil k obsluze baru a beze slov muži do očí nastříkal slzotvorný prostředek. Poté pachatel odešel za barový pult. Poškozený měl na očích brýle a po zasažení nebyl paralyzován. Odešel za pachatelem a zadržel jej barovou židličkou, kterou nastavil proti němu. Pachatel poškozenému opět do obličeje nastříkal slzotvorný prostředek a z baru utekl směrem k rybníku.
 
Na místo byli přivolání policisté. Od poškozeného získali popis a po pachateli začali okamžitě pátrat v Telči i okolí. Na místo byl vyslán také policejní psovod. Kriminalistický technik provedli ohledání místa činu. Kriminalisté služby kriminální policie a vyšetřování vyslechli poškozeného a provedli na místě šetření. K odcizení finanční hotovosti nedošlo. Komisař zahájil úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu loupež.
 
Pachatel je muž kolem 175 centimetrů vysoký, štíhlé postavy. Na hlavě měl bílou kuklu s vystřihnutým otvorem pro oči a bundu tmavé barvy do pasu. Žádáme občany, kteří by mohli kriminalistům poskytnout informace směřující k dopadení pachatele, aby zatelefonovali na linku 158.

vytisknout  e-mailem