Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V Cítolibech hořelo auto

LOUNY - Příčina je zatím v šetření... 

V neděli nad ránem vyjížděli policisté a hasiči k požáru osobního automobilu zn. Škoda Felicia do obce Cítoliby u Loun. Plameny šlehající z auta zaparkovaného před domem zasáhly i jeho fasádu a vlivem žáru popraskalo okno zmíněného domu. Na místo se sjely dvě jednotky Hasičského záchranného sboru Louny, které oheň lokalizovaly. Příčina požáru je zatím předmětem dalšího šetření. Celková škoda byla odhadnuta na 85 tisíc korun. 

O víkendu zmizel přívěsný vozík

Zaparkovaný nákladní přívěs si o víkendu vyhlédl dosud nezjištěný pachatel v objektu bývalého kravína v Libčevsi u Loun. Z volně přístupného areálu jej odcizil, čímž poškozenému způsobil škodu za 9 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli pátrají.

U Strádonic se vloupal do auta

Koncem minulého týdne se vloupal do osobního automobilu zn. Citroën C5, zaparkovaného na lesní cestě u jedné chaty v obci Strádonice na Lounsku, dosud nezjištěný poberta. Nejprve rozbil okno předních bočních dveří u spolujezdce, poté vnikl dovnitř a odcizil autonavigaci, autorádio a středový panel. Poškozený škodu vyčíslil na celkem 110 tisíc korun. Policisté po pachateli pátrají, pokud bude dopaden, hrozí mu stíhání z trestných činů krádeže a poškození cizí věci, za což trestní zákoník ukládá až dvouletý trest odnětí svobody.

Z lesa se ztratilo dřevo

Krádež dřeva byla oznámena v minulých dnech podbořanským policistům. Z lesního porostu v katastru obce Nepomyšl zmizelo 27 kusů dřeviny dubu, celkem přes sedm kubíků dřeva. Poškozená společnost škodu vyčíslia na 7 300 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení, věc šetří jako trestný čin krádeže.

Do garáže pro svářecí soupravu

Do garáže, která slouží jako autodílna, v obci Krásný Dvůr, zavítal v minulých dnech dosud nevypátraný zloděj. Přisvojil si svářecí soupravu včetně plynové láhve na CO2, čímž způsobil škodu za 20 tisíc korun. Policisté případ šetří jako přečin krádeže a po pachateli pátrají.

Vykradený sklep v Lounech

Jednu ze sklepních kójí panelového domu v lounské ulici 17. listopadu vykradl dosud neznámý pachatel. Do sklepních prostor domu zavítal v minulých dnech a po násilném vniknutí do jedné kóje odcizil horské kolo, kovovou mačetu, různé nářadí a další věci. Způsobená škoda byla celkem vyčíslena na 9 200 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody, po pachateli pátrají.  

  

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 14. ledna 2013

vytisknout  e-mailem