Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V domě chtěla krást

LOUNY - Obyvatelka domu ji přistihla a přivolala policii 

Zlodějku přistihla v ložnici bytu v jedné obci poblíž Loun jeho obyvatelka. K události došlo minulý čtvrtek, po desáté hodině dopoledne, v jednom rodinném domě, kde se v přízemí nachází prodejna s potravinami. Čtyřiačtyřicetiletá žena z Nymburska však nešla nakupovat, ale přilákaly ji neuzamčené vstupní dveře vedoucí právě do soukromého bytu v prvním patře domu. Když do obydlí  v nestřeženém okamžiku "proklouzla", její kroky vedly do ložnice. Stačila však jen otevřít skříně, neboť ji obyvatelka domu vyrušila. Na zlodějku přivolala policisty, kteří ji zadrželi, odvezli na služebnu a následně jí ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody. Jak vyšlo najevo, po uvedené ženě navíc pátraly dva soudy. Jeden v Berouně a druhý v Plzni. Policisté proto podezřelou eskortovali k tamním soudům, odkud byla po provedených úkonech propuštěna na svobodu. 

Okapy lákají zloděje

Plot rodinného domku v Chodské ulici v Podbořanech překonal v sobotu brzy ráno neznámý pachatel, který přišel krást měděné svody. K odcizení si připravil několik metrů okapu, který demontoval ze zdi domu, ale při krádeži byl vyrušen. Proto svoji kořist v celkové hodnotě 5 400 Kč zanechal u vchodové branky a z místa uprchl. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody a pokusu tresného činu krádeže, po pachateli pátrají.

Z benzinky zmizely cigarety

Do jedné benzinové čerpací stanice v Lounech se v sobotu časně ráno vloupal dosud nezjištěný pachatel. Rozbil skleněnou výplň vstupních dveří, vnikl dovnitř a následně odcizil cigarety různých značek v dosud neupřesněném množství. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na 17 000 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže.

Okradl ženu o kabelku

Ze soboty na neděli okradl na Marxově náměstí v Postoloprtech dvaačtyřicetiletou ženu neznámý pachatel o kabelku s finanční hotovostí a s osobními doklady. Poberta k ženě přiběhl zezadu a kabelku s věcmi jí strhl z ramena, potom z místa utekl. Poškozené vznikla škoda za 6 250 Kč. Po pachateli policie pátrá.

Krádež lahví s plynem

Policisté šetří krádež propanbutanových lahví, které zmizely ze soboty na neděli z kovové klece u jedné benzinové čerpací stanice v Lounech. Neznámý zloděj si jich nekalým způsobem opatřil celkem jedenáct, každou o obsahu 10 litrů. Svým činem tak způsobil škodu za 6 000 Kč. Policie v této věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Louny, 25. ledna 2010  

 

vytisknout  e-mailem