Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V domě pěstoval přes 600 rostlin marihuany

TEPLICKO - Soud ho za to poslal do vazby; Viděli jste dopravní nehodu? 

V domě pěstoval přes 600 rostlin marihuany

     Rozsáhlou pěstírnu marihuany se podařilo odhalit teplickému Toxi týmu. V obci Proboštov pěstoval v rodinném domě 37letý místní muž nejméně ve dvou cyklech rostliny konopí a to indoorovým způsobem. V několika částech domu zajistili kriminalisté přes 600 rostlin marihuany v různém stádiu vzrůstu. Dále byly v přilehlé garáži objeveny i další drogy, a to 8 kusů tablet extáze, 8 kusů papírků LSD a 38 gramů hašiše. V místnostech se nacházely různé nástroje a chemikálie, které se k pěstování používají a urychlují růst. Vzhledem k množství rostlin je zřejmé, že je „zahradník“ neměl pouze pro svou potřebu a byly určeny k dalšímu prodeji.
     Kriminalisté sdělili muži obvinění z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Zároveň byl podán návrh na vzetí do vazby, kterému soud vyhověl a muž bude stíhán vazebně. Vzhledem ke značnému rozsahu mu hrozí trest odnětí svobody až na 10 let. Foto níže.     

Hledáme svědky nehody

     K dopravní nehodě mělo údajně dojít v době od 16:00 hodin dne 24. března 2022 do 7:30 hodin dne 25. března 2022 v ulici Koněvova v Krupce. Před domem č.p 144 měl nezjištěný řidič  poškodit levé zpětné zrcátko u zaparkovaného vozidla Nissan. Poté z místa dopravní nehody odjel a nesplnil svou zákonnou povinnost.
    Žádáme případné svědky, kteří by mohli poskytnout relevantní poznatky vedoucí k objasnění nehody, aby se přihlásili na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

29. března 2022
por. Bc. Ilona Gazdošová
oddělení tisku a prevence
KŘP Ústeckého kraje  

Odkazy do noveho okna

pěstírna

pěstírna 

Detailní náhled

pěstírna

pěstírna 

Detailní náhled

pěstírna

pěstírna 

Detailní náhled

pěstírna

pěstírna 

Detailní náhled

pěstírna

pěstírna 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem