Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

V hájence uhořela žena

TRUTNOVSKO - Hořelo v katastru Horní Malé Úpy 

Dnes krátce před druhou hodinou odpolední jsme přijali oznámení o požáru objektu bývalé hájenky v katastru obce Horní Malá Úpa, ve kterém by se měla nacházet jedna osoba. Policisté, kteří přijeli na místo jako první, už ale zjistili, že celý objekt je kompletně v plamenech.
Za nimi se samozřejmě během krátkého okamžiku dostavili jak hasiči, tak záchranáři.
 
V chalupě byl v době požáru manželský pár, který zde bydlel. Na návštěvě tu s nimi byl i jejich 5letý vnuk, kterému se společně s dědou podařilo z chalupy včas vyběhnout.
Po té, co hasiči mohli do objektu vstoupit, se prvotní informace o možném úmrtí bohužel potvrdila. V objektu byla nalezena 64letá žena bez známek života, která se z dosud nezjištěných příčin nestihla z hořícího objektu včas dostat.
 
Na místo se dostavila kompletní výjezdová skupina trutnovských kriminalistů, kteří začnou vyšetřovat všechny okolnosti tragédie. Důkladné ohledání požářiště bude ale možné až po jeho úplném vychladnutí, nejdříve tedy v průběhu zítřka.
 
Policisté v současné době nemohou vyloučit žádnou z možných příčin požáru. Samozřejmě musí nejprve zjistit, zda k události nedošlo vlivem úmyslného zavinění, po té začnou prověřovat okolnosti možné technické závady, či nedbalostního jednání.
 
mjr. Mgr. Ivana Ježková, 11.3.2015, 17:00

vytisknout  e-mailem