Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V hasičárně objevil munici

LITOMĚŘICE – Při úklidu nalezl granát, střely a náboje do pistole; Strážníka porazilo auto  

 

V hasičárně objevil munici
Ve středu v půl šesté večer objevil mladík při vyklízení bývalé hasičárny v Roudnici nad Labem zajímavý poklad. Nalezl zde totiž zrezivělý předmět připomínající granát a další starou munici. O svém zajímavém nálezu informoval policii. Přivolaný pyrotechnik na místě nálezu zjistil, že se jedná o jeden ruční granát, devět střel a dvanáct blíže neurčených nábojů do pistole. Munici si pyrotechnik odvezl ke zneškodnění.

 

Dva občané postrádají jízdní kola
Ve středu během dne zmizela v Litoměřicích dvě jízdní kola. V půl šesté ráno ponechala 50letá žena dámské jízdní kolo před vchodem do městské nemocnice. Kolo si řádně uzamkla lankovým zámkem ve stojanu pro kola. V půl třetí odpoledne však bicykl v hodnotě 8 200 Kč ve stojanu nebyl. Nepříjemné překvapení potkalo i mladíka, který si svoje kolo ponechal v neuzamčeném dvoře litoměřického gymnázia. Zloděj měl dostatek času ke krádeži. Pánské jízdní kolo zn. Author v hodnotě 9 000 Kč zde stálo od 8:45 hod. do 14:00 hod. . Oba případy šetří litoměřická policie jako podezření z přečinu krádeže. Zdali se jedná o stejného pachatele, policisté v současné době prověřují.
 

 

Strážníka porazilo auto
Na přechodu v Roudnici nad Labem dnes před osmou hodinou ráno porazilo auto strážníka městské policie. U obchodního domu Říp převáděl školáky přes přechod. Policista byl převezen se zraněním nohy do roudnické nemocnice, kde byl ošetřen a propuštěn do domácího léčení. Příčiny a okolnosti celé události policie v současné době šetří a zjišťuje míru zavinění účastníků nehody. 
 

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 7. 4. 2011
 

vytisknout  e-mailem