Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V herně ukradl peníze

MOST - Využil situace, když obsluha usnula, část peněz prohrál na automatech a ještě si poručil taxi. 

 Dopravní hlídky během akce zjistily 45 přestupků, 19 osob nemělo bezpečnostní pásy

Tento týden proběhla na území mosteckého okresu krajská dopravně bezpečnostní akce. Ta byla tentokrát zaměřena na kontrolu užívání bezpečnostních pásů a zádržných systémů. Hlídky během dne zkontrolovaly celkem 59 vozidel a zjistily 45 dopravních přestupků. Za 41 přestupků uložili muži v uniformách řidičům pokuty ve výši 13 500 korun, ostatní 4 budou řešeny ve správním řízení. Pět řidičů překročilo povolenou rychlost, 19 účastníků silničního provozu během jízdy nepoužilo bezpečnostní pásy a za to vyinkasovalo od policistů pokuty ve výši 6 300 korun. Pokutě neušel ani jeden chodec, který se dopustil přestupku v dopravě. U šesti vozidel našli dopravní policisté nevyhovující technický stav a jeden řidič řídil osobní vůz i přesto, že měl zákaz řízení všech motorových vozidel.


 

Když obsluha herny usnula, ukradl peníze, část lupu pak prohrál a ještě si poručil taxi

Nebetyčnou drzost projevil muž ve věku 38 let z Litvínova. Tento týden byl v jedné herně v obci na Litvínovsku. Hrál na automatech. Uvnitř byl sám jen s obsluhou. Ta ale v jeden moment usnula. Toho muž hned využil. V přikrčené poloze došel za rohový bar a tam z neuzamčené přihrádky odcizil finanční hotovost vyšší než sedm tisíc korun. Ještě prohrabal ženinu kabelku, z té ale nic nevzal. Pak se vrátil k automatům a obsluhující ženu vzbudil. Ta záhy přišla na to, že jí zmizely peníze a obrátila se na přítomného hosta. Ten však na ní začal křičet a důrazně ji žádal, aby mu zavolala taxi, že musí domů. Hlídka hamerských policistů na místě provedeným šetřením zjistila, že došlo ke krádeži a díky místní znalosti i to, kdo je pachatelem. Podezřelého muže zadrželi policisté během necelé hodiny v obci Meziboří. Seděl v tamní herně u automatu. Z lupu měl u sebe už jen 3 000 korun. Část zřejmě prohrál v obou hernách a odcizenými penězi si možná zaplatil i taxi. Kradl i přesto, že je v podmínce. Policisté mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže.


 

Zloděj před 08. hodinou okradl muže o tašku

Neznámý lapka tento týden v ranních hodinách okradl mladého Mostečana, který šel krátce před 08. hodinou ulicí U stadionu. Poblíž parku k poškozenému přistoupil zezadu neznámý muž, který mu z ruky vytrhl příruční tašku. V ní měl okradený finanční hotovost a mobilní telefon. Krádež na osobě muž ohlásil na obvodním oddělení Policie ČR v Mostě. Neznámý poberta byl vysoký asi 190 cm, hubené postavy. Na sobě měl černou mikinu, světlé tepláky a kšiltovku černé barvy. Po krádeži se lapka dal na útěk a běžel směrem k ulici Moskevská.


 

Auto řídil pod vlivem drogy

Hlídka obrnických policistů zastavila kvůli silniční kontrole na pozemní komunikaci u obce Braňany osobní vozidlo tovární značky VW. U řidiče provedla kontrolní test na zjištění přítomnosti omamných a psychotropních látek v těle. Test byl pozitivní a ukázal na amfetamin a metamfetamin. Motorista se následně podrobil lékařskému vyšetření a odběru. V krvi byla prokázána přítomnost metamfetaminu. Řidič tedy vykonával činnost ve stavu vylučujícím způsobilost, který si přivodil vlivem návykové látky. Policisté ho obvinili z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 10. září 2015


 


 

vytisknout  e-mailem