Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V hospodě bylo rušno

MOST - Po vyhrůžkách došlo i na rány pěstí; Z dílny odnesl brusku, policisté lapku vypátrali; Proud neplatili. 

V dílně odcizil brusku
Mostečtí kriminalisté odhalili totožnost muže, který měl krást v jedné autodílně. Muž ve věku 39 let z Mostu měl koncem června v dopoledních hodinách vstoupit do jedné autodílny v Mostě, kde využil situace, kdy si pracovník odskočil do jiné místnosti, a z místa měl odcizit volně odloženou úhlovou brusku v hodnotě tisíc korun. Poté z místa odešel, aniž by byl přistižen. Kradl i přesto, že byl za stejný skutek odsouzen a letos se vrátil z výkonu tresu odnětí svobody. Mostečtí policisté muži sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Jak s lupem naložil, policii neuvedl.

V restauraci bylo rušno
Hamerští policisté řešili incident, který se měl odehrát v restauraci v jedné obci na Litvínovsku. Tam koncem července v pozdně nočních hodinách měl 27letý muž slovně vyhrožovat újmou na zdraví o rok staršímu muži z Litvínova. Do sporu se vložila i přítelkyně podezřelého, která poškozenému muži uštědřila několik ran sevřenou pěstí do obličeje. Ke zranění napadeného naštěstí nedošlo. Co bylo motivem napadení, je předmětem dalšího šetření. Trojlístek se dobře znal. Policisté 27letému muži sdělili podezření ze spáchání přečinu  nebezpečného vyhrožování a 28leté ženě podezření z výtržnictví. Věc je šetřena ve zkráceném přípravném řízení.

Odběr proudu neplatili
Policie v Mostě obvinila z přečinu krádeže 35letého muže a jeho stejně starou družku. Dvojice měla v bytě neoprávněně odebírat elektrický proud. Toto zjistil pracovník energetické společnosti, který v domě v Mostě prováděl kontrolu a při ní zjistil, že do bytu protéká nijak neměřená energie, neboť na místě chybí jakékoliv měřící zařízení. Poškozená společnost vyčíslila škodu na částku téměř 18 tisíc korun. Ke krádeži elektřiny mělo docházet po dobu několika měsíců.

Most 15. srpna 2019
nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem