Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V hospodě se pral a rozbíjel židle

MOST - Urážel hosty a napadal je i fyzicky, na nic si však nepamatuje; Intenetové známosti mohou skončit i na policii.  

 V hospodě vyvolal rvačku, poškodil židle a stůl

Pod vlivem alkoholu útočil v jedné litvínovské restauraci 25letý muž z Litvínova. Poškodil i zařízení v lokálu. Útočník nejprve počal urážet slovně přítomné hosty, aniž by mu k tomu zavdal někdo záminku. Vyhrožoval jim násilím a poté strčil do jednoho muže. Následně napadl dalšího hosta, kterého udeřil pěstí do oka. Napadený se bránil a agresivního muže zpacifikoval. Sám ukončil rázně rvačku. Útočník byl ale zřejmě v ráži a vztek si vybil na zařízení. Popadl barové židle, se kterými tloukl o zem a do stolu. Poškodil dvě židle i stolek. Následně skončil v rukou policie. Poškozenému majiteli způsobil hmotnou škodu ve výši 4 500 korun. Policisté mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a poškození cizí věci. Podezřelý měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol, nadýchal přes dvě promile. Na incident si údajně nepamatuje.


 

Z internetové známosti se vyklubala zlodějka

O tom, že známosti přes internet mohou být někdy ošidné, se přesvědčil jeden mladý muž z Mostu. Seznámil se s ženou z Litoměřicka a po krátkém dopisování ji pozval k sobě domů. Ta však svým chováním v muži vzbudila podezření a tak se s ní během dvou hodin rozloučil. Jak se vzápětí ukázalo, jeho podezření se potvrdilo. Z dózy v kuchyni zmizely různé šperky. Policisté šetřením zjistili, že šperky ze zlata a stříbra v hodnotě 10 500 měla odcizit 29letá žena. Ta byla za krádež již odsouzena a v současné době je již ve výkonu trestu. Vyšetřovatel mostecké policie ženu obvinil z trestného činu krádeže, za který může soud uložit až tříletý trest odnětí svobody.


 

Na užití drog řidičem upozornily policisty rozšířené zorničky

Pozitivní test na drogy měl 29letý muž z Lounska. Toho odhalila hlídka policie u obce Patokryje na Mostecku, která u něj provedla silniční kontrolu. Dechovou zkoušku měl řidič negativní, pozitivně vyšel test na přítomnost návykových a psychotropních či jiných látek a ukázal na metamfetamin. Motorista se po výzvě podrobil lékařskému vyšetření spojeného s odběry. Policie v Mostě muži sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.


 

Ze sklepa kdosi ukradl horské kolo

Horské jízdní kolo zmizelo v přesně nezjištěnou dobu ze suterénu obytného domu v centru města Mostu. Zjistil to majitel sklepní kóje, který tento týden odhalil násilné vniknutí. Neznámý pachatel překonal uzamčené dveře u sklepa a poté dámské kolo červené barvy odnesl. Poškozený majitel vyčíslil škodu na částku 4 000 korun a krádež vloupáním oznámil mosteckým policistům.


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 10. června 2015

vytisknout  e-mailem