Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V jednom dni hořela dvě auta

LITOMĚŘICE – Požáry auta a další info z regionu… 

V jednom dni hořela dvě auta
V prvním dubnovém dni vyjeli hasiči ke dvěma požárům osobních automobilů. V devět hodin ráno začalo hořet auto nedaleko Liběšic. Za železničním přejezdem začal za jízdy hořet automobil zn. Škoda Felicia. Na místě zasahovali dobrovolní hasiči HZS Liběšice, kteří hořící vůz uhasili. Za příčinu požáru byla označena technická závada na elektroinstalaci u autorádia.
O hodinu později pak došlo k požáru automobilu v Roudnici nad Labem. Tentokrát se vzňala motorová část u auta zn. Škoda 120. I v tomto případě byli na místo požáru přivoláni hasiči, kteří vozidlo uhasili. Příčinou požáru byla technická závada na motoru. Požárem vznikla na automobilu dvoutisícová škoda.
 

Zloděj vykradl klubovnu
Do klubovny roudnického potápěčského oddílu se vloupal zloděj. Ve čtvrtek odpoledne po příchodu do klubovny členové oddílu zjistili, že jim v klubovně schází DVD přehrávač a v kasičce 4 500 Kč. Neznámý pachatel čelí podezření z trestného činu krádeže a policie po něm zahájila pátrání. Způsobil škodu 6 300 Kč.
 

Na návsi zmizely odpadní rošty
V Žabovřeskách na návsi postrádají litinové rošty. Během uplynulé noci zde zloděj ukradl hned čtyři kanálové vpusti, jejichž hodnota byla vyčíslena na 8 000 Kč. Svým protiprávním jednáním způsobil pachatel obci nejenom majetkovou škodu, ale narušil i bezpečnost v silničním provozu.
2. 4. 2010; por. Ing. Alena Romová
 

vytisknout  e-mailem