Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V kapsách měl láhve alkoholu

MOSTECKO - Recidivista dvakrát kradl v supermarketu, vždy byl zadržen; Ze vchodových dveří ukradl cylindrickou vložku. 

V kapse mikiny měl dvě láhve s tvrdým alkoholem, do batohu ukryl proteinové tyčinky
Dvakrát na policejním oddělení v Mostě skončil 36letý recidivista z Mostu po krádeži v obchodě. Poprvé si měl Mostečan na prodejní ploše ve večerní době v jednom mosteckém supermarketu schovat do kapsy svetru pod bundu lahev whisky a lahev s vodkou, vše v hodnotě 1 628 korun. S lupem poté prošel přes pokladny, kde ovšem za zboží nezaplatil. Zamířil na tamní toalety, kde ho zadrželi pracovníci ostrahy. Jednu lahev poškodil, a proto nemohla být vrácena do prodeje. Do stejné prodejny přišel o několik týdnů později tentokrát už po 06. hodině. Ze zboží si vybral proteinové tyčinky a čokoládový snack. Věci si měl ukrýt do svého batohu a bez placení šel k východu z marketu, kde na něj již čekala ostraha a ta ho zadržela. Muž, který byl již za obdobná jednání v posledních třech letech odsouzen a potrestán, se z posledního nepodmíněného trestu vrátil loni. Vyšetřovatel muže obvinil z trestného činu krádeže. Obviněný je stíhán policií na svobodě.

Ze vchodových dveří odcizil cylindrickou vložku
Policisté obvodního oddělení Most Zahradní sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže 33letému muži z Mostu. Podle šetření měl Mostečan v panelovém domě na sídlišti Zahradní v Mostě v pozdně večerních hodinách odcizit ze vstupních vchodových dveří panelového domu cylindrickou vložku a bytovému družstvu tak způsobil hmotnou škodu tím, neboť zámek musel být vyměněn za nový. Už v minulosti byl muž odsouzen za obdobný majetkový delikt a trest vykonal v předloňském roce.

Z aut na Litvínovsku zmizelo nářadí i rybářská výbava
Litvínovští policisté šetří případ krádeže vloupáním, kdy se neznámý zloděj v Litvínově vloupal za použití násilí do uzamčené garáže a následně z vozidla odcizil autorádio a různé nářadí, vše v hodnotě 2 600 korun. Škodu za několik desítek tisíc korun však zanechal při poškození vrat garáže. Jiný lapka v obci na Litvínovsku vnikl do zaparkovaného vozu a z něj si odnesl rybářskou výbavu za 13 tisíc korun. I tento případ šetří litvínovští policisté.

Most 24. března 2021
nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem