Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V kolejišti si hrál na hrdinu z filmu

ÚSTÍ NAD LABEM - lehl si do kolejí. 

Šestadvacetiletý mladík si zpříjemnil cestu ze zábavy domů v kolejišti. 
Projíždějící vlak si prohlédl celý ze země, z prostor kolejí. Čekání na další vlak mu přerušila policejní hlídka. Dobrodruh měl v dechu naměřeno 2.24 promile alkoholu. 
Ve své pozdější výpovědi popsal mladík celé své putování, které začalo už v letním kině na koncertě, jako jednu velkou putovní, alkoholovou cestu. Po skončení produkce vyrazil pěšky do Dobětic, kde navštívil několik barů. Odtud odjel přivolaným Taxi na zastávku nedaleko nádraží v Krásném Březně. Zde se rozhodl projít se do Neštěmic podél kolejí, a tak zamířil na vlakové nádraží. Pod silničním nadjezdem ho však ještě napadlo lehnout si do kolejiště a nechat nad sebou prolítnout vlak přesně tak, jak to viděl ve filmu. Toto dobrodružství bez zranění přežil a může děkovat, že byl včas vyrušen.
 
Odjel bez placení 
Včera po sedmé hodině večerní odjel od čerpací stanice u Chlumce řidič vozu tovární značky Audi, červené barvy bez zaplacení. U stojanu si natankoval 43 litrů benzínu Natural 95 a drze bez placení odjel.
Celkově tímto jednáním způsobil škodu zaměstnankyni čerpací stanice v hodnotě 1 500 korun.
 
Neopatrností přišel řidič vozu o služební notebook 
Včera odpoledne na příjezdové cestě mezi domy v ulici Mírová v Povrlech vnikl zloděj do vozidla Škoda Octavia, které mělo vinou závady či nepozornosti oznamovatele otevřená všechna čtyři okna dveří. Pro pachatele bylo jednoduché se do vozu dostat, jelikož stačilo pouze rukou, bez otevření uzamčených dveří, sklopit levé zadní sedadlo a ze zavazadlového prostoru si odnést zde uložené věci. Jednalo se o tašku černé barvy s obsahem notebooku značky Lenovo, PC myši, 3 kusy flashdisků a externí HDD disk o velikost 320GB. Celková škoda byla odhadnuta na 4 500 korun.
 
 
Ústí nad Labem, dne 20.8.2013
nprap.Valerie Bartošová
 

vytisknout  e-mailem