Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V krvi měl přes 3,5 promile

LOUNY – Alkohol, Vloupání, Krádež  

Řízení v opilosti
Dne 17. 9. 2012 sdělili policisté podezřelému (ročník 59 z Loun), podle § 179b odstavec 3 trestního řádu, podezření ze spáchání trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, kterých se dopustil tím, že dne 11. 9. 2012 byl v Líšťanech zastaven a kontrolován dopravní hlídkou, kdy řídil vozidlo Ford Escort. Při této kontrole mu byla provedena dechová zkouška přístrojem Dräger, kdy mu byla naměřena hodnota 3,67 promile alkoholu v dechu. Podezřelý řídil motorové vozidlo i přesto, že mu byl nařízen čtyřletý zákaz řízení motorových vozidel.
Vloupání do stodoly
V době od 3. 9. do 17. 9. 2012 přeštípl dosud neznámý pachatel tři oka u petlic na dvou dřevěných vratech a jedněch dveří u stodoly, která se nachází u rekreačního domu v Černčicích u Podbořan. Ze stodoly následně odcizil motorovou pilu a prodlužovací kabely.  Celková škoda byla vyčíslena na 20 400 Kč.
 
Krádež peněženky
Dne 17. 9. 2012 byly zahájeny úkony trestního řízení podle § 158/3 trestního řádu pro trestný čin krádeže, kterého se dopustil dosud neznámý pachatel tím, že dne 9. 9. 2012 v Lounech, ul. Poděbradova, na místní diskotéce, odcizil poškozenému z přední kapsy kalhot mobilní telefon a peněženku s doklady. Způsobená škoda byla vyčíslena na 5 800 Kč.
 
Oznámení pro občany
Vedení Územního odboru Policie České republiky Louny upozorňuje občany, že od 1. října 2012 bude Obvodní oddělení Louny, které nyní sídlí v Mánesově ulici (bývalá budova energetiky), přemístěno do hlavní budovy Územního odboru Policie České republiky v Lounech, v ulici Cukrovarská zahrada, č.p. 1124 (u zimního stadionu).  
Pro všechny občany bude zpřístupněn jeden bezbariérový vchod, kterým se původně vstupovalo na oddělení zbraní a střeliva (u vjezdu do areálu hasičů). Tímto vchodem se bude zároveň vstupovat i na nově zrekonstruované oddělení zbraní.
 
LOUNY 18. 9. 2012
por. Ing. Tomáš Krupička

vytisknout  e-mailem