Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V Lounech řádil zloděj aut

LOUNY – 2 x krádež vozidla, Vloupání do vozidla a restaurace 

Krádež vozidla
V době od 7. 9. do 8. 9. 2011 dosud neznámý pachatel v Lounech, ulice Cítolibská nezjištěným způsobem odcizil zaparkované osobní vozidlo tovární značky VW Golf IV, stříbrné barvy. Způsobená škoda byla vyčíslena na 113 000 Kč.
 
Krádež vozidla
V době od 7. 9. do 8. 9. 2011 dosud neznámý pachatel v Lounech, ulice Březinova nezjištěným způsobem odcizil zaparkované osobní vozidlo tovární značky Škoda Octavia combi, stříbrné barvy. A dále se ve stejné ulici pokusil odcizit zde zaparkovaný osobní automobil tovární značky Škoda Octavia, modré metal barvy, kdy nezjištěným způsobem překonal uzamčení, vnikl dovnitř, kde u volantu v místě řidiče nezjištěným způsobem vytrhl a poškodil spínací skříňku. Celková škoda na obou vozidlech byla vyčíslena na 125 000 Kč.
 
Vloupání do vozidla
V době od 7. 9. do 8. 9. 2011 se dosud neznámý pachatel v Žatci, ulice U Hřiště na přilehlém parkovišti, vloupal do osobního automobilu tovární značky Škoda Favorit, zelené barvy. Zde poškodil nezjištěným předmětem skleněnou výplň pravého předního okna a z vozidla odcizil GPS navigaci značky MIO, autorádio značky Sony a plastový kanystr o objemu 5 litrů včetně 5 litrů PHM Natural 95. Dále tento pachatel na stejném místě poškodil nezjištěným předmětem skleněnou výplň levého předního okna u vozidla tovární značky VW Transporter, červenobílé barvy, ze kterého nic neodcizil. Celková škoda na obou vozidlech byla vyčíslena na 13 770 Kč.
 
Vloupání do restaurace
V době od 6. 9. do 8. 9. 2011 se dosud neznámý pachatel v Žatci, ulice Dvořákova vloupal do objektu restaurace Bašta, kde nezjištěným způsobem otevřel vchodové prosklené dvoukřídlé dveře, poté nezjištěným způsobem otevřel dveře do objektu. Z objektu následně odcizil 4 ks sudů, hifi věž značky Samsung, kávovar, rychlovarnou konvici, plynovou bombu a dvě teflonové pánve. Tím svým jednáním způsobil celkovou škodu ve výši 10 400 Kč.

vytisknout  e-mailem