Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V Lovosicích hořely kontejnery

LITOMĚŘICE – Během pěti minut vzplálo šest kontejnerů ; Požár vozidel a další info…  


Požár kontejnerů v Lovosicích
Ve středu před půlnocí se v Lovosicích v ulicích 28. října a Osvoboditelů rozhořelo během půl hodiny šest kontejnerů na odpad. Na místě zasahoval Hasičský záchranný sbor Lovosice. Vyšetřovatel hasičů na místě uvedl, že se jednalo o úmyslné zapálení. Oheň plastové kontejnery zničil a škoda byla vyčíslena na 30 000 Kč. Obvodní oddělení PČR Lovosice případ šetří jako podezření z trestného činu Poškozování cizí věci a po pachateli pátrá.
 

Požár automobilů
Ve čtvrtek nad ránem vzplál v Pístech před obytným domem sanitní vůz. Vozidlo záchranné služby bylo zaparkováno pod zděným přístřeškem u domu. Z hořící sanity se oheň rozšířil i na vedle zaparkovaný osobní automobil. Na místo požáru byli přivolání hasiči HZS Litoměřice, kteří požár uhasili. Jejich vyšetřovatelka uvedla za bezprostřední příčinu požáru technickou závadu na sanitním voze. Oheň způsobil na obou automobilech škodu 150 000 Kč. Ke zranění osob ani k obecnému ohrožení naštěstí nedošlo.
 

Lapka v marketu
V úterý dopoledne ve štětském Penny marketu přišel 62letý muž o peněženku. Když si vybíral zboží, využil jeho nepozornosti otrlý lapka. Z tašky ponechané ve vozíku vytáhl peněženku a zmizel. Když chtěl návštěvník marketu u pokladny zboží zaplatit, zjistil, že nemá čím. Zloději nestačila finanční hotovost v peněžence a proto si ukradenou platební kartou, kterou v ní nalezl, vybral z bankomatu 8 000 Kč. Dosud neznámý pachatel čelí podezření z trestných činů krádeže a neoprávněného užívání cizí věci. Policie po něm zahájila pátrání.
 

vytisknout  e-mailem