Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

V několika případech měli poškodit vozidla

KARLOVARSKO - Teď jim hrozí tresty odnětí svobody. 

Karlovarští policisté sdělili podezření 26letému muži z Karlových Varů ze spáchání přečinů Výtržnictví a Poškození cizí věci.

Takového jednání se měl podezřelý dopustit 26. června 2018 v ranních hodinách v Karlových Varech. Muž měl rukou rozbít výplň dvou oken přízemního bytu. Následně měl pokřikovat, vulgárně nadávat a vyhrožovat své družce, že ji rozbije vozidlo, což následně udělal. Muž měl poškodit vozidlo značky Chevrolet. Svým agresivním jednáním měl rozbít zadní světlomety vozidla, poškodit a utrhnout nárazník a promáčknout přední i zadní dveře vozidla.

Svým jednáním poškozené způsobil škodu ve výši téměř 37 tisíc korun. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na 2 roky.

Podobný případ poškození cizí věci se stal 14. dubna 2018 v obci Žlutice na Karlovarsku. Kolem deváté hodiny ráno měl 22letý muž poškodit vozidlo značky Peugeot. Kopnutím do zaparkovaného vozidla měl způsobit na vozidle několik promáčklin.

Případem se zabývají karlovarští kriminalisté, kteří zahájili trestní stíhání 22letého muže pro přečin Poškození cizí věci.

Svým jednáním způsobil škodu téměř 16 tisíc korun. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na 1 rok.

nprap. Mgr. Soňa Hergezelová
4. 7. 2018

vytisknout  e-mailem