Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

V noci dva řidiči porušili zákazy

KLATOVSKO - S vozidlem jel muž v Klatovech, i když má blokaci řidičského průkazu a v Horažďovicích porušil dva zákazy činnosti. 

     Hlídkou policistů z obvodního oddělení byl v Klatovech kontrolován v pondělí 28. července 2014 ve 23.30 hodin řidič vozidla zn. Renault 49letý muž z Bezděkovska, který jel po ulici Nádražní a odbočil do ulice Fr. Šumavského. Policisté zjistili, že muž má platnou blokaci řidičského průkazu a je podezřelý ze spáchání přestupku, protože řídil vozidlo, i když není vlastníkem příslušného řidičského oprávnění. Provedená dechová zkouška byla negativní.
     V úterý 29. července 2014 jel v Horažďovicích ulicemi Strakonickou a Nábřežní v 0.35 hodin místní 23 letý muž s vozidlem. Policisté zjistili, že muž má podle dvou rozhodnutí Městského úřadu v Horažďovicích uložen trest zákaz činnosti řízení motorových vozidel od měsíce prosince 2013 na 24 měsíců a podle Městského úřadu v Klatovech od měsíce července 2013 na 18 měsíců. Ve zkráceném přípravném řízení muž převzal sdělení podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.
 
 
 
nprap. Ladmanová Dana
29. 7.2014

vytisknout  e-mailem