Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V noci vykradl dvě auta

MOST - Přilákaly ho odložené věci; Díky osobní znalosti policie odhalila pachatele. 

 Odcizenou kameru prý zahodil do popelnice

Díky dobré osobní znalosti mostečtí policisté odhalili totožnost pachatele, který odcizil v jednom panelovém domě v Mostě monitorovací kameru v přízemních prostorách. Muž ve věku 28 let z Mostu byl v domě údajně na návštěvě u kamaráda a při odchodu si všiml kamery. Napadlo ho, že ji odcizí a zpeněží. Prý při krádeži v ní cosi zajiskřilo a muž kameru vyhodil do popelnice. Poškozenému domu tak způsobil hmotnou škodu ve výši 4 tisíce korun. Policie Mostečanovi předala záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení.


 

Zloděj platil odcizenou platební kartou

Cizí platební kartu si pořídil zatím neznámý podnikavec. V šatně jednoho supermarketu vnikl do nezamčené šatní skříňky a z ní platební prostředek odcizil. Následující den s kartou platil a poškozené majitelce způsobil hmotnou škodu. Případem neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku se nyní zabývají mostečtí policisté.


 

Ze sklepa zmizelo osm jízdních kol a koloběžka

Celkem osm jízdních kol a jedna koloběžka zmizela v noci o víkendu ze sklepa obytného domu ve starší zástavbě města Mostu. Neznámí pachatelé do domu vnikli v nočních hodinách. Dostali se do kolárny a z ní výše uvedené věci odcizili. Poškození majitelé vyčíslili škodu na částku 54 tisíc korun a krádež vloupáním oznámili mosteckým policistům, kteří se nyní případem zabývají.


 

Mladík řídil, ač nemá řidičák a byl pod vlivem drogy

Hlídka obrnických policistů kontrolovala o víkendu ve večerních hodinách v obci Obrnice řidiče motorového vozidla. Šetřením policistů bylo zjištěno, že 18letý řidič nemá řidičské oprávnění k řízení. U řidiče byl proveden test ke zjištění návykových látek, který byl pozitivní na metamfetamin. Řidič přiznal užití pervitinu a podrobil se lékařskému vyšetření a odběrům. Policie mu sdělila podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky ve zkráceném přípravném řízení.


 

Minulý týden vykradl dvě auta, přilákaly ho odložené věci

Mostečtí policisté odhalili pachatele, který se minulý týden během tří dnů vloupal do dvou vozidel. V ulici Lidická si všiml ve škodovce odloženého DVD přehrávače. Na místo se vrátil za tmy, do auta vnikl násilím a přehrávač odcizil. Věc obratem prodal náhodné osobě. O dva dny později se vloupal v ulici kpt. Jaroše do vozu značky Peugeot, ve kterém spatřil odložený batoh. V něm našel mobilní telefon a další věci, které též zpeněžil. Kradl už v minulosti a byl odsouzen k nepodmíněnému trestu. Policisté mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže. Poškozeným motoristům 31letý Mostečan zanechal škodu ve výši 7 600 korun.


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 24. března 2015

vytisknout  e-mailem