Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V objektu ukradl kuchyňskou linku

MOST - Chtěl ji do své kuchyně; Objednávala zboží na internetu, neplatila za něj; Usnul v hospodě, přišel o peníze i o mobil.  

 Recidivista okradl muže o peníze, které mu vytáhl z kapsy

Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z trestného činu krádeže 39letého muže z Litvínova. Ten měl v ulici U zámeckého parku začátkem května v odpoledních hodinách okrást 28letého muže. Bez použití násilí či pohrůžky mu měl z kapsy u tepláků odcizit finanční hotovost a osobní doklad. Následně z místa činu utekl. Kradl i přesto, že byl za stejné jednání již v minulosti odsouzen a je v podmínce. Stíhaný je vyšetřován na svobodě a hrozí mu až tříletý trest odnětí svobody.


 

Objednávala zboží, za které však nehodlala platit

Z přečinu podvodu čelí obvinění 32letá žena z obce na Litvínovsku. Ta si přes internet objednala náplně do tiskáren v celkové hodnotě 68 tisíc korun. Dodavatele uvedla v omyl tím, že věděla, že za zboží nezaplatí a zpeněží ho. Zboží odebrala a faktury neuhradila. Stejným způsobem objednala kosmetické výrobky jedné firmy, které převzala, ale nezaplatila za ně. Ani v tomto případě nereagovala na opakované výzvy dodavatele. Celkem poškozeným firmám způsobila škodu ve výši 129 tisíc korun. Obviněná byla již za podvod odsouzena. Policisté při domovní prohlídce zajistili část výrobků, které pocházely z trestné činnosti podvodu. Žena je stíhána na svobodě a hrozí jí až pětiletý trest odnětí svobody.


 

Poberta okradl hosta v restauraci

Na návštěvu restauračního zařízení zřejmě nezapomene jeden starší muž z Mostu. Přišel do něj minulý týden ve velmi pozdně noční době. Popíjel čaj a vzápětí usnul. Za nápoj ještě zaplatil a peněženku si dal do kapsy kalhot. Když se probudil, zjistil, že kapsu má prázdnou. Také přišel o mobil, který nechal neprozřetelně položený na stole. Poškozený krádež ohlásil mosteckým policistům.


 

Dealer marihuany obviněn, drogu prodával v obci na Mostecku

Policie v Mostě obvinila z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy 28letého muže z Mostu. Ten měl v obci na Mostecku nejméně ve 150 případech obstarávat a následně prodávat marihuanu. Obviněný Mostečan je stíhán na svobodě a hrozí mu až pětiletý trest odnětí svobody.


 

Chtěl do bytu kuchyňskou linku, tak ji ukradl

Mostečtí policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže vloupáním 40letému muži a jeho mladistvému komplici z provinění krádeže. Dvojice tento měsíc v odpoledních hodinách vnikla za použití násilí do objektu bývalého autobazaru v Mostě, kde vypáčila vstupní dveře. Poté uvnitř spolu demontovali kuchyňskou linku, kterou vynesli před objekt, kde byli přistiženi policisty hlídkové služby, kteří byli na podezřelou dvojici upozorněni svědkem. Poškozený majitel objektu vyčíslil škodu na částku tři tisíce korun. Linka, kterou si chtěl starší z dvojice dát do svého bytu, byla vrácena původnímu majiteli.


 

Nepoctivec našel peněženku s penězi a nechal si ji, policie po něm pátrá

Mostecká policie pátrá po nepoctivém nálezci, který si přivlastnil cizí peněženku. Tu našel v objektu jedné myčky, kde ji tam zapomněl při mytí svého vozidla motorista z Mostu. Nepoctivec peněženku nevrátil. Policisté případ šetří pro podezření z přečinu zatajení věci. Poškozený případ ohlásil policistům a škodu vyčíslil na několik tisíc korun.


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 18. května 2015


 

vytisknout  e-mailem