Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

V odcizeném oblečení se pohyboval po Praze

Pražští policisté pátrají po dosud neznámém podezřelém, který se vloupal do bytu v pražské Troji. Kriminalisté zajistili kamerové záběry, na kterých je zachycen muž, který platí odcizenou platební kartou a na sobě má kradené oblečení. 

Od úterý 6. července se pražští kriminalisté zabývají případem vloupání do jednoho z bytů v pražské Troji. Zloděj z něj odcizil elektroniku, finanční hotovost, platební kartu, několik kusů oblečení, šperky a cestovní kufr. Svým jednáním způsobil škodu za téměř sto tisíc korun.

Kriminalisté šetřením tohoto případu zajistili kamerové záznamy, na kterých je vidět muž, který si v prostorách metra kupuje lístky odcizenou platební kartou. Navíc má na sobě oblečení, které bylo odcizené při vloupání a s sebou veze i kradený kufr poškozené.

V souvislosti s tímto případem pátráme právě po tomto muži na záběrech, pokud ho poznáváte, nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158. Děkujeme.

Celým případem se kriminalisté zabývají pro podezření ze spáchání trestných činů krádež, porušování domovní svobody, neoprávněné opatření, padělání, pozměnění platebního prostředku. V případě dopadení a odsouzení mu hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 12. 7. 2023

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem