Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

V opilosti naboural auto na parkovišti, potom nám tvrdil, že se šel do svého vozu jenom vyspat

ČESKOLIPSKO - Po dechové zkoušce s výsledkem 1,65 promile jsme mu zadrželi řidičský průkaz. 

V neděli krátce před půl jednou nad ránem se z parkoviště v Rekreační ulici v Doksech poblíž chatové osady Bílý kámen pokusil odjet svým osobním vozidlem  tovární značky Škoda Octavia Combi 54letý řidič pod vlivem alkoholu. Skončilo to tak, že naboural vedle stojící Škodu Roomster, a ještě navíc před svědkem.

Ačkoliv se snažil tvářit, že s nehodou nemá nic společného, zacouval na své původní místo a vypnul motor, svědka se nezbavil. Ten na něj naléhal, aby přijmul za své jednání odpovědnost a setrval na místě do vyřešení události. Řidič octavie se v autě následně uzamknul a vystoupil z něj až před přivolanými dopravními policisty.nehoda na parkovištinehoda na parkovišti

Ti u něj dechovou zkouškou zjistili, že má v sobě 1,65 promile alkoholu. I přesto, že jim tvrdil, že toho rána  neřídil a šel se do auta  jen vyspat, zadrželi mu řidičský průkaz. Škodu na obou vozidlech ještě budeme upřesňovat, ale nijak závratná nebyla. Spíše je velké štěstí to, že se řidič octavie zalekl svědka nehody, před kterým ze sebe dělal mrtvého brouka a nepokračoval v opilecké jízdě dál do svého domova, na které by ohrožoval všechny účastníky silničního provozu.

19. 6. 2023
por. Bc. Ivana Baláková
tisková mluvčí KŘP Libereckého kraje

Odkazy do noveho okna

nehoda na parkovišti

nehoda na parkovišti 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem