Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

V paláci Centrum řádil vandal

LIBEREC - Během uplynulého víkendu poničil neznámý vandal zařízení toalet ve 2. patře budovy paláce Centrum na Tř. 1. Máje. 

Policisté z obvodního oddělení Liberec - Centrum se zabývají případem poškození vybavení toalet budovy v centru města Liberce. Během uplynulého víkendu v době od večerních sobotních hodin do nedělní druhé hodiny odpolední řádil v budově paláce Centrum (tzv. Loď) na Tř. 1. Máje neznámý vandal, který zde poničil zařízení toalet. Ve 2. patře budovy rozbil na toaletách záchodovou mísu, vytrhl splachovadlo, dále rozbil obklady, vytrhl práh a poté pokračoval i ve 4. patře budovy, kde na toaletách provedl nepořádek. Celkově svým jednáním způsobil předběžnou škodu ve výši 10 tisíc korun.

Policisté již v dané věci zahájili šetření k přečinu "poškození cizí věci" a po pachateli nyní pátrají.
V tuto chvíli se obracíme s žádostí o spolupráci i na veřejnost. Pokud si v inkriminovanou dobu všiml někdo z občanů v budově nějaké osoby, která by se takto nevhodně chovala, je možné informace předat policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na obvodní oddělení Liberec - Centrum. Pachateli v případě dopadení hrozí až jednoletý trest odnětí svobody.
 

12. 2. 2018
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem