Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

V pátek došlo ke dvěma dopravním nehodám, kdy viníci z místa ujeli

DOMAŽLICKO - Dopravní policisté hledají svědky těchto událostí. Jejich informace by pomohly objasnit příčinu a průběh dopravních nehod.  

     V pátek dne 17. ledna 2014 došlo na silnicích Domažlicka ke dvěma dopravním nehodám téměř ve stejnou dobu, v obou případech řidiči z místa nehody ujeli. V době od 12:20 do 12:30 hodin došlo k dopravní nehodě na silnici mezi obcemi Dlažov a Pocinovice na zabezpečeném železničním přejezdu s dřevěnými závorami. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil při průjezdu přes přejezd dřevěné břevno závory, mechanismus závory a poté z místa dopravní nehody ujel. Provoz na železniční trati Domažlice – Klatovy nebyl přerušen. Škoda na závoře byla vyčíslena na dva tisíce. 
     K další dopravní nehodě ten den došlo v 13:15 hodin na silnici mezi obcemi Ohůčov a Holýšov. Tady neznámý řidič s nezjištěným vozidlem jedoucí ve směru od obce Ohůčov na obec Holýšov nerespektoval svislou dopravní značku Zákaz předjíždění a vodorovné značení Dvojitá čára souvislá a začal předjíždět nákladní automobil. Přitom levým bokem narazil do protijedoucího osobního automobilu značky Škoda Octavia. Neznámý řidič po střetu na místě nezastavil, nesepsal s poškozenou řidičkou záznam o dopravní nehodě a ujel. Podle jejího vyjádření se mohlo jednat o osobní automobil značky Audi zelenomodré barvy.
     Policie žádá případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedeným dopravním nehodám, aby se přihlásili osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovali na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
20. ledna
 

vytisknout  e-mailem