Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

V pátek se hodně bouralo

SEMILSKO - Jedna dopravní nehoda se stala dopoledne a dvě odpoledne. Ve všech případech se jednalo o řidiče osobních vozidel. 

První hlášená dopravní nehoda se stala v pátek dopoledne ve tři čtvrtě na jedenáct v Turnově v ulici Nádražní. Jedenaosmdesátiletý řidič vyjížděl z řady zaparkovaných vozidel a přitom přehlédl projíždějící osobní automobil, se kterým se bočně střetl. Poté ještě narazil do před ním stojícího vozidla. Ke zranění osob naštěstí nedošlo a výsledek dechové zkoušky byl u obou řidičů negativní. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 23 000 korun. Viníkovi byla uložena sankce v podobě blokové pokuty.

K další nehodě došlo tentýž den po šestnácté hodině ve směru od Sedmihorek na Turnov. Při průjezdu pravotočivou zatáčkou dostala čtyřiadvacetiletá řidička osobního vozidla smyk a narazila do svislé dopravní značky. Nehoda se obešla bez zranění osob a bez alkoholu u řidičky. Celková škoda byla vyčíslena na částku 13 000 korun a přestupek byl vyřízen blokovou pokutou.

 

DN Sedmihorky.JPGDN Sedmihorky.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

Necelou hodinu po této události havarovala další řidička, která jela ve směru od obce Ploužnice na Jičín. Při průjezdu pravotočivé zatáčky dostala s autem smyk a skončila v příkopě. Ani v tomto případě nebyl nikdo zraněn a alkohol byl u řidičky vyloučen dechovou zkouškou. Způsobená škoda byla stanovena na částku 50 000 korun a věc šetří policisté z dopravního inspektorátu v Semilech.

DN Ploužnice.JPGDN Ploužnice.JPG

 

 

 

 

 

 

 

por. Petr Kmínek
18. 8. 2014

vytisknout  e-mailem