Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V pátek začíná Zahrada Čech

LITOMĚŘICE - Policie očekává velký příliv návštěvníků  


V pátek 17. září bude v Litoměřicích zahájena výstava „ ZAHRADA ČECH“, která potrvá celý týden. Policie bude ve zvýšeném výkonu služby řešit případné problémy v dopravě a v areálu výstaviště bude dohlížet na klidný průběh výstavy.
V důsledku přílivu velkého počtu motorizovaných návštěvníků lze předpokládat zhoršenou plynulost dopravy, a to především v centru města.
Přeplněná parkoviště se stávají příležitostí pro zloděje. Proto nenechávejte ve vozech cenné věci na viditelném místě a před opuštěním svého auta důkladně zkontrolujte uzavření všech dveří , oken i kufru. Všechny návštěvníky upozorňujeme, aby si na výstavišti střežili svoje osobní věci, a to především kabelky, mobilní telefony a peněženky. Dále doporučujeme návštěvníkům, aby využili placených parkovacích ploch. V těchto prostorech totiž v uplynulých letech nebyla zaznamenána vloupání do aut.
Pro řidiče, kteří budou v době výstavy projíždět pouze městem, policie doporučuje, aby se vyhnuli přetíženým vozovkám v centru města, a to hlavně Českolipské ulici.

por. Ing. Alena Romová

Litoměřice 15.září 2010
 

vytisknout  e-mailem