Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

V pátrání po mladém houslistovi mají policisté nové informace

Mladík byl spatřen v autobuse z Radotína do Třebotova. 

Kriminalisté od pondělí 23. září intenzivně pátrají po mladém muži, který je studentem vysoké školy s ekonomickým zaměřením.
Detektivové zjistili, že mladý muž nastoupil dne 22. září, krátce před šestou hodinou večerní, spolu s dalšími třemi lidmi do autobusu z Radotína do Třebotova. Jednalo se o skupinu tří chlapců a jedné dívky. Jízdné platila dívka za celou skupinu. Všichni poté vystoupili na zastávce Třebotov-Santorium. Za necelé dvě hodiny odjela z téže zastávky v opačném směru už jen mladá žena.
K popisu osob znají kriminalisté tyto podrobnosti. Údajný pohřešovaný měl na sobě modrou bundu, tesilové kalhoty a přes ramena tašku nebo batoh. Druhý mladík měl světlé vlasy střižené na ježka a oblečen byl do maskáčové bundy a riflí. Třetí z mužů měl krátké černé vlasy klasického střihu a byl oděn do světle modrých sepraných džín a džínové bundy. K popisu dívky, která cestovala spolu s mladíky, se podařilo zjistit, že byla oblečena do modrých riflí, červeného svetru a v ruce nesla hnědou kabelku. Její vlasy byly hnědé a střižené po ramena.
Policisté touto cestou žádají širokou veřejnost o poskytnutí jakýchkoliv informací, které by vedly k vypátrání pohřešovaného muže nebo ke zjištění totožnosti skupinky, se kterou mladík cestoval.
 
npor. Mgr. Hana Jeřábková, DiS. – 1. října 2013

vytisknout  e-mailem