Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

V Pelhřimově bylo vybudováno nové parkoviště

PELHŘIMOV: U budovy územního odboru se zlepší parkování 

Nová parkovací plocha pro vozidla policistů byla vybudována u budovy územního odboru policie v Pelhřimově. Uvolnila se tak parkovací místa před budovou, která nyní budou sloužit pro občany přijíždějící na územní odbor vyřizovat různé záležitosti.
Parkoviště bylo vybudováno ve spolupráci s Městem Pelhřimov, které se na výstavbě podílelo finanční dotací ve výši 600 tisíc korun. V září loňského roku stavební úřad udělil souhlas s provedením ohlášeného stavebního záměru a v říjnu bylo staveniště předáno firmě, která započala stavební práce. V prosinci byla výstavba dokončena a v březnu letošního roku byl udělen kolaudační souhlas k trvalému užívání stavby.
Ve středu 22. dubna dopoledne bylo parkoviště za účasti zástupců Krajského ředitelství policie kraje Vysočina a Města Pelhřimov slavnostně předáno do užívání. Vedoucí pelhřimovského územního odboru plk. Mgr. Jaromír Štěpánek pronesl úvodní slovo, ve kterém zdůraznil přínos nové parkovací plochy nejen pro potřeby policie, ale i pro občany, kteří sem přijíždějí vyřizovat své záležitosti. Ředitel Krajského ředitelství policie kraje Vysočina plk. Mgr. Radek Malíř zdůraznil, že si váží velmi dobré spolupráce s městem a doufá, že v tomto duchu bude i dále pokračovat. Výbornou spolupráci s policií kvitoval i starosta města Ing. František Kučera. Všichni přítomní se shodli, že budou ve spolupráci na podobných projektech pokračovat i v budoucnu.
 
por. Bc. Monika Pátková, komisař
23. dubna 2015
Odkazy do noveho okna

parkoviště I

parkoviště I 

Detailní náhled

parkoviště

parkoviště 

Detailní náhled

slavnostní otevření I

slavnostní otevření I 

Detailní náhled

slavnostní otevření

slavnostní otevření 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem