Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V Podbořanech poničil hondu

LOUNY - Škoda činí jedenáct tisíc korun. 

Ve čtvrtek navečer poničil v Podbořanech dosud nezjištěný pachatel zaparkované vozidlo zn. Honda Civic. K události došlo na parkovišti v ulici Bratří Čapků, kde vandal poškodil přední kapotu, pravý přední světlomet a skleněnou výplň pravých předních a zadních dveří. Celkovou škodu vyčíslil majitel na 11 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci a po pachateli pátrají.

Krádež auta v Lounech

Policisté pátrají po osobním vozidle zn. Ford Escort, které dosud neznámý pachatel odcizil v minulých dnech v lounské ulici Kpt. Nálepky. Ke krádeži došlo na parkovišti před panelovým domem, poškozený škodu vyčíslil na 30 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Po vozidle vyhlásili policisté celostátní pátrání, rovněž tak pátrají po pachateli krádeže.

Nepřízeň počasí se podepsala i na nehodách

Nepříznivé povětrnostní podmínky, déšť, sníh, náledí a námraza, to vše se odrazilo na zvýšeném počtu dopravních nehod tento týden v lounském okrese. Jen od pondělí do čtvrtka vyjížděli dopravní policisté ke 14 nehodám, při kterých bylo sedm osob lehce zraněno a škoda vyčíslena na 1 103 000 Kč. Nejvíce nehod bylo nahlášeno v pondělí - celkem osm. Čtyři lidé byli při nich lehce zraněni, škoda odhadnuta na 736 000 Kč. Nejčastější příčiny: nesprávný způsob jízdy a nepřiměřená rychlost.

Policisté upozorňují řidiče, aby v tomto období měli na paměti, že silnice jsou kluzké a namrzlé. Zvýšená opatrnost a ohleduplnost v silničním provozu je tedy zcela na místě. Raději dojeďte na určené místo o pár minut později, než abyste, v nejlepším případě, vytahovali vůz ze škarpy.    

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 24. ledna 2014

 

vytisknout  e-mailem