Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V síti kontrol skončili dva opilí řidiči

ÚSTÍ NAD LABEM - dva řidiči usedli za volant opilí + další víkendové info 

V síti policejních kontrol o víkendu uvízli dva řidiči, kteří řídili pod vlivem alkoholu. Jeden z řidičů (32) dokonce po výzvě policistů odmítal vystoupit a z vozidlem popojížděl. Následně mu musela být nasazena služební pouta. Při dechové zkoušce nadýchal 1,46 promile alkoholu. V současné době jsou oba řidiči podezřelí z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky.

Dopaden zloděj okapů
Všebořičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ krádeží okapových svodů a věcí z balkónů, kdy podezřelý 20letý mladík v pěti případech z rodinných domů strhal okapové svody a ve dvou případech odcizil věci z balkónů. Svým jednáním způsobil škodu kolem 11 tisíc korun. Za obdobnou trestnou činnost byl v posledních letech již odsouzen. V současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Zloději obviněni z vloupání do trafiky
Policejní komisař sdělil obvinění dvěma mužům (37,29) z trestného činu Krádeže a Poškozování cizí věci. Obvinění se v centru města vloupali do trafiky, ze které následně odcizili finanční hotovost a stovky jízdenek na MHD. Svým jednáním způsobili škodu kolem 20 tisíc korun. Starší z obviněných byl za obdobnou trestnou činnost v minulosti odsouzen.

Vloupání do vozidla
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci na parkovišti před autobazarem ve Všebořicích vloupal do zaparkovaného vozidla VW New Beatle. Z uvedeného vozidla následně odcizil věci v hodnotě 42 tisíc korun. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 62 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem