Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

V supermarketu řádil opilec

NÁCHODSKO - Svlékal se donaha a pokousal policistu 

V pondělí 19. prosince 2011 policejní hlídka obvodního oddělení v Broumově vyjela po páté hodině odpoledne zakročit proti podnapilému muži do prostoru místního supermarketu.
 
Policisté tam museli zasáhnout proti opilému 26letému mladíkovi, který nadával ochrance prodejny a dopouštěl se na veřejnosti hrubé neslušnosti, neboť se svlékal donaha. Muž ve svých agresivních slovních výpadech neustal ani při příjezdu policejní hlídky, začal se s policisty potýkat a jednoho z nich dokonce kousl. Policistům nezbylo nic jiného než výtržníka za pomoci hmatů a chvatů sebeobrany zpacifikovat a převézt do policejní cely. Odtud po prohlídce lékařem putoval do Pardubic na Protialkoholní záchytnou stanici. Lékař neprodleně ošetřil i napadeného policistu, u kterého by mohla ze zranění hrozit infekční nákaza.
 
Následujícího dne již vystřízlivělý výtržník opět s eskortou putoval zpět na policejní oddělení, kde proti němu náchodští kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin násilí proti úřední osobě s možným až čtyřletým trestem odnětí svobody.
 
por. Bc. Eva Prachařová
20. 12. 2011 ve 13.00

vytisknout  e-mailem