Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V žádosti o úvěr lhal

ÚSTÍ NAD LABEM - policisté evidují desítky úvěrových podvodů + další denní info 

Policejní komisař sdělil obvinění 22letému muži z trestného činu Úvěrového podvodu ve stadiu pokusu. Obviněný se pokusil na pobočce společnosti uzavřít úvěrovou smlouvu ve výši 100 tisíc korun. V žádosti uvedl nepravdivé údaje o svém zaměstnání a výši svého příjmu. Po prověření těchto informací mu úvěr nebyl poskytnut. Za uvedené jednání obviněnému hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let. Za polovinu letošního roku policisté evidují 132 případů úvěrových podvodů, což je pokles oproti loňskému roku o více jak 35 případů.

Vloupání do chaty
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci vloupal do obytné chaty v Krásném Březně. Z této chaty následně odcizil LCD televizor, DVD přehrávač a porcelánovou cukřenku. Způsobená škoda se pohybuje kolem 14 tisíc korun.

Krádež části plotu
Dosud neznámý pachatel v průběhu prázdnin z betonového plotu v areálu základní školy odcizil 100 ks betonových stříšek. Způsobená škoda se pohybuje kolem 10 tisíc korun.

Z areálu firmy zmizelo nářadí
Neznámý zloděj z areálu firmy v Trmicích odcizil elektrické nářadí. Jedná se o dvě elektrické vrtačky a dvě elektrická bourací kladiva. Způsobená škoda se pohybuje kolem 100 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem