Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vajíčková krádež

TEPLICE - Z vozidla zmizela vajíčka, Výsledky DBA.. 

Vajíčková krádež
 
 Vzrůstající ceny vajec zřejmě vedly zatím neznámého zloděje ke krádeži. Ten včera po poledni rozbil trojúhelníkovou skleněnou výplň u pravých zadních dveří vozidla Renault Megane zaparkovaného v obci Kostomlaty pod Milešovkou. Vnikl do vozidla, kde ze zadních sedadel odcizil plato vajec o 10-ti kusech a dále po sklopení opěradla zadních sedadel ze zavazadlového prostoru odcizil nákup potravin v hodnotě 2.000,-Kč. Majiteli tak vznikla celková škoda 3100,-Kč.

 
Výsledky DBA

V uplynulých dnech proběhla na Teplicku dopravně bezpečnostní akce. Při ní policisté zkontrolovali 116 vozidel a bylo zjištěno 42 přestupků. 24 řidičů přišláplo plyn víc než by mělo a porušili tak předepsanou rychlost. Jeden řidič nadýchal alkohol při dechové zkoušce. V jednom vozidle byla dětská posádka, která nebyla v zádržném systému. 8 vozidel mělo nevyhovující technický stav a 2 řidiči nákladního vozu nedodrželi přestávku a dobu jízdy.
Celkem rozdali policisté pokuty za 32 tisíc korun.
 
Do domu vnikl přes balkon
 
Zatím neznámý zlodějse vloupal včera odpoledne do rodinného domu v Duchcově. Nejprve vnikl na pozemek k rodinného domu a dále rozbil skleněnou výplň balkónových dveří v zadní části domu.  Ty si otevřel a vnikl dovnitř, kde si z obývacího pokoje odnesl digitální fotoaparát. Po zloději pátrají duchcovští policisté.


 
 
Teplice, 16. března 2012, pro.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem