Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vandal poškodil bagr

LITOMĚŘICE - Způsobil škodu 100 000 Kč; další info….  

 

Vandal poškodil bagr
Na začátku pracovního týdne řádil vandal na stavbě protipovodňové hráze v Lovosicích. Na stavbě si vyhlídnul odstavený bagr, na kterém způsobil škodu 100 000 Kč. Dosud nezjištěným způsobem poškodil jeho pás. Co pobudu k takovému jednání vedlo, policie v současné době vyšetřuje. Dosud neznámý pachatel čelí podezření z přečinu poškození cizí věci a policisté po něm pátrají.
 

Alkohol za volant nepatří
Tímto rčením se však neřídí spousta řidičů, kteří za volant usedají opojeni alkoholickými nápoji. Dva opilé muže přistihli policisté za volantem ve Štětí a v Roudnici nad Labem. V pondělí v noci kontrolovali v Roudnici nad Labem 37letého řidiče za volantem Renaultu. Nadýchal přes 1,6 promile. Těsně po půlnoci policejní hlídka ve Štětí odhalila dalšího řidiče. 20letý mladík v autě zn. Škoda Favorit měl v dechu přes 1,3 promile alkoholu. Oba muži čelí podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. 37letému řidiči pak policisté sdělili i podezření z přečinu maření úředního rozhodnutí, jelikož má platný zákaz řízení všech motorových vozidel. Zákaz porušil a ještě před jízdou požil alkohol. Hrozí mu až tři roky ve vězení.
 

Jízdní kola jsou v kurzu
V úterý ráno zjistila majitelka sklepní kóje v domě v Lovosicích, že jí v ní chybí dvě jízdní kola. Jednalo se o dvě kvalitní horská jízdní kola. Měla totiž hodnotu 38 000 Kč. Zloděj využil nočního klidu v domě a do sklepní kóje se vloupal. Čelí podezření z přečinů krádeže vloupáním a porušování domovní svobody. Případem se zabývají policisté z obvodního oddělení v Lovosicích.

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 11. 5. 2011
tel. 974 436 207; 724 101 966
pislt@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem