Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vandal rozbil výlohy

TEPLICE - Vinu svaloval na alkohol; Cizinci ukradla bundu...  

Vandal rozbil výlohy
     Z přečinu poškození cizí věci se bude zodpovídat 54letý muž, který v Hostomicích rozbil výlohy. Začátkem února rozbil v podnapilém stavu kovovým poklopem od odpadkového koše čtyři skleněné výplně na náměstí, celková škoda byla vyčíslena na více jak 27 tisíc korun. Policistům se k činu doznal, nicméně nebyl schopen uvést motiv svého jednání, vše sváděl na alkohol. Pokud jej soudce uzná vinným z přečinu, z něhož mu policisté včera sdělili podezření, hrozí mu až dvouleté vězení.
 
Cizinci ukradla bundu
     Policisté sdělili podezření z přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku 44leté ženě, která v Teplicích okradla cizince. V nočních hodinách odcizila z věšáku v kasinu bundu, ve které měl poškozený peněženku s finanční hotovostí, platební kartu a mobilní telefon. Celkovou škodu vyčíslil na 27 tisíc korun, ženě hrozí v případě odsouzení až dvouletý trest odnětí svobody.
 
Vykradená chata
     Motorovou pilu a rádio odcizil zatím neznámý pachatel v Řetenicích. Zloděj se v zahrádkářské kolonii vloupal do chaty a dřevěného přístavku, ze kterých si odnesl věci za více jak šest tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.
 
 
Teplice, 17. 2. 2015, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí
Oddělení tisku a prevence Teplice
tel. č. 974 439 207
email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz
 
 

vytisknout  e-mailem