Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Vandal v Šumburku

JABLONEC N.N. - Vandal v Šumburku, Zloděj se nebál lidí, Okradl opilého hráče 


Vandal v Šumburku

Neznámý pachatel poškodil v ulici Smetanova v Šumburku nad Desnou dvě vedle sebe zaparkovaná vozidla. Jednalo se o vozidla BMW 320 a vozidlo VW Golf. U vozidel vytvořil rýhy v laku od předního blatníku, přes dveře až k zadnímu blatníku. Majitelé vozidel budou muset vynaložit částku 75 000 Kč, aby vozidla uvedli do původního stavu.

Zloděj se nebál lidí

Noční tmy zneužil v Jablonci n.N. – Kokoníně neznámý pachatel k tomu, aby vykradl prodejnu nacházející se přímo u kruhového objezdu. Pomocí dlažební kostky a cihly rozbil skleněnou výplň vstupních dveří a zevnitř odcizil drobné mince, jízdenky MHD, stravenky a kartony cigaret různých značek. Majitelce prodejny vznikla škoda ve výši 30 000 Kč.

Okradl opilého hráče

Z trestného činu Krádeže věci byl obviněn 28-letý muž z Jablonce n.N. V herně na sídlišti Šumava v Jablonci n.N. využil podnapilého stavu 19-letého muže, který usnul na hracím automatu a odcizil mu ze zadní kapsy kalhot peněženku. Spolu s peněženkou přišel muž i o peníze, doklady a stříbrné šperky. Celkově spáchaná škoda představuje částku 8 000 Kč. Na muže byl podán návrh na vzetí do vazby a v současné době v policejní cele vyčkává na svůj další osud. Muž může být za své počínání potrestán odnětím svobody v trvání až dva roky.
 

vytisknout  e-mailem