Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vandal znehodnotil dvě vozidla

BEROUNSKO – U vozidel byl poškozen lak na dveřích. 

Berounští policisté v současné době prošetřují případ poškozených dvou vozidel, který byl oznámen na policejní služebnu dne 9. března 2020.

Neznámý pachatel v době od 18.00 hodin dne 5. března do 12.30 hodin dne 9. března 2020 poškodil dvě za sebou stojící osobní vozidla továrních značek Hyundai a Citroen, která byla v tomto čase zaparkována v Berouně v ulici Ve Svahu. Vandal nezjištěným předmětem vyryl do laku vozidel čáry. U vozidla značky Hyundai se jednalo o poškození laku pravých předních dveří o délce pětatřicet centimetrů, čímž vznikla škoda ve výši 3 500,-Kč. Vozidlo značky Citroen bylo znehodnoceno na pravých předních i zadních dveří čárou o délce čtyřicet centimetrů a škoda činí 7 000,-Kč. Pachatel svým jednáním způsobil majitelům škodu, která byla předběžně vyčíslena v celkové výši 10 500,-Kč.

Policisté případ poškozených vozidel prošetřují jako podezření z trestného činu poškození cizí věci a po pachateli pátrají.

Policie vyzývá občany, kteří v inkriminovaném čase mohli spatřit podezřelou osobu, pohybující se v ulici Ve Svahu v Berouně poblíž těchto dvou zaparkovaných vozidel nebo zaznamenali pachatele přímo při činu, aby poskytli informace na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158 a svými poznatky dopomohli při dopadení pachatele.


nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
11. března 2020

vytisknout  e-mailem