Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vandalové poničili hrobky

ÚSTÍ NAD LABEM - V hrobkách rozbili dřevěné a pozinkové rakve. 

Střekovští policisté šetří případ poškození hrobů, rakví a lidských ostatků na hřbitově ve Svádově. Neznámí pachatelé v průběhu  dvou dnů od 3.-5.1. letošního roku násilně vnikli do sedmi hrobek, kde rozbili dřevěné a zinkové rakve a nejméně v jednom případě vyhodili lidské ostatky ven. Způsobená škoda se pohybuje kolem 218 tisíc korun.

Kradli letáky
Trmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ krádeže reklamních letáků hypermarketu, kdy dva podezřelí 54letá žena a 40leté muž ze skladu společnosti odcizili dvě palety s 1200 kilogramy letáků, které pravděpodobně následně odevzdali ve sběrných surovinách. Svým jednáním způsobili škodu kolem 47 tisíc korun a hrozí jim trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Vloupání do sklepní kóje
Dosud neznámý pachatel se v průběhu 14 dnů na Střekově v ulici Třebízského vloupal do sklepní kóje, ze které následně odcizil trekové kolo zn. Olpran v hodnotě 10 tisíc korun.

Vypátrání chovance z výchovného ústavu
Trmičtí policisté vypátrali v lokalitě Předlic mladistvého chovance, který byl od 19.12.2011 v celostátním pátrání, protože utekl z výchovného ústavu v Chrastavě. Policisté jej následně předali pracovníkovi výchovného ústavu, který si pro něj přijel.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 6.1.2012
 

vytisknout  e-mailem