Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vandalové poškodili šest vozidel

KLADENSKO – Rýhami do laku bylo znehodnoceno několik vozidel v ulicích Kladna. 

První poškozené vozidlo bylo oznámeno v ranních hodinách dne 12. ledna 2018 na policejní služebnu v Kladně. Dosud neznámý pachatel vryl a přední kapotu osobního vozidla Škoda Fabia vulgární nápis v inkriminovanou dobu mezi 11. a 12. lednem 2018. V době, kdy došlo k poškození bylo toto vozidlo zaparkováno v Saskově ulici v Kladně. Vzniklá škoda předběžně činí  8 000,-Kč.

K dalšímu poškození vozidel došlo v Kladně v ulici ČSA, a to od šestnácti hodina 11. ledna do dopoledních hodin následujícího dne. Neznámí pachatel zde poškodil pěti osobních vozidel. Nezjištěným předmětem znehodnotil rýhami lak u kapot a dveří těchto vozidel. Jednalo se o vozidla značek  Škoda Octavia, VW Polo, Hyundai a Škoda Superb.

Předběžná škoda způsobená tímto poškozením byla vyčíslena na částku necelých 153 000,-Kč.

Policisté nyní případy prošetřují jako podezření z trestného činu poškození cizí věci a po podezřelém pachateli pátrají.

Kladenská policie vyzývá občany, kteří v inkriminovanou dobu z 11. na 12. ledna 2018 zahlédli v ulici Saskova nebo ČSA v Kladně pohyb podezřelé osoby u osobních vozidel a nebo spatřili pachatele při trestné činnosti, aby poskytli informace na nejbližší policejní služebnu nebo na bezplatnou linku 158 a dopomohli tak k odhalení výtržníka.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

15. ledna 2018

vytisknout  e-mailem