Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vánoce bez dcery

Strakonice – Dívka se domů nevrátila ani na Vánoce. Matka neví, kde je. (hlasová schránka 974 237 116)  

Hledaná 17ti letá dívka se domů nevrátila ani na Vánoce. Matka svoji dceru pohřešuje od 30. srpna 2011, kdy odešla po neshodách z místa trvalého bydliště, ul. Arch. Dubského ve Strakonicích. Naposledy dceru viděla 16. září 2011, kdy si dívka přišla domů pro osobní věci. S matkou jednala pouze na chodbě domu a opět odešla neznámo kam. Matce nesdělila místo současného pobytu, pouze uvedla, že pracuje jako barmanka a domů se nevrátí. Její mobilní telefon je stále nedostupný. Přes veškerá doposud přijatá opatření ze strany Policie ČR nebyla pohřešovaná dívka vypátraná. 
 
http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=15260830110207
 
Hledaná dívka je štíhlé 167 cm vysoké postavy, zdánlivé stáří 19 let. Má hnědočerné oči, tmavé na ramena dlouhé vlasy spletené v dredy. Na levém lýtku má vytetovaných pět hvězdiček a na prostředníčku levé ruky znak hipies. V každém uchu má tři náušnice z chirurgické oceli a v levém navíc náušnici tzv. „roztahovák“ zelenočervené barvy.  Na předloktí levé ruky má viditelné drobné jizvy po zranění.
Při odchodu měla na sobě oblečené hnědé kalhoty „kapsáče“, šedé batikované triko a na nohou hnědé látkové tenisky. S sebou nesla hnědý batoh, ve kterém měla mikiny hnědé a černé barvy, modré rifle, žluté, želené a šedivé triko.
 
Strakoničtí kriminalisté žádají veřejnost a sdělovací prostředky o spolupráci při pátrání po dívce. Jakékoli informace o výskytu či pohybu hledané dívky sdělte, prosím, na lince 158 nebo na kterékoli policejní stanici. Kriminalisté děkují za spolupráci.
 
Pátrání bude platné po dobu zveřejněného výše uvedeného internetového odkazu rubriky „Pátrání po osobách“. V opačném případě je pátrání po osobě odvoláno.
 
por. Mgr. Jaromíra Nováková, pisst@mvcr.cz
27. prosince 2011
 

vytisknout  e-mailem