Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vánoce neproběhly v poklidu

LOUNY – Loupež, Nehodovost, Vloupání do vozidel, Vloupání  

Pachatelům hrozí až 10 let vězení
Čtyři obvinění z Rakovnicka si převzali usnesení o zahájení trestního stíhání dle § 160/1 trestního řádu pro trestný čin „Loupeže“, kterého se dopustili tím, že dne 23. 12. 2009  společným jednáním v Podbořanech, ul. Kadaňská, vnikli s kuklami přes hlavu odemčenými dveřmi do budovy benzinové čerpací stanice, kde údery pěstí a údery maketou pistole napadli obsluhu benzinové čerpací stanice a následně vnikli za prodejní pult, kde odcizili kasu s finanční hotovostí několika tisíc korun. Rychlým zásahem hlídky obvodního oddělení PČR Podbořany byli tito obvinění zadrženi nedaleko benzínové čerpací stanice.
 
Statistika dopravní nehodovosti
Minulý týden se v okrese Louny událo celkem 11 dopravních nehod s jedním lehkým zraněním. Škoda byla vyčíslena na 629 000 Kč. O prodlouženém víkendu bylo hlášeno 9 dopravních nehod s jedním lehkým zraněním. Škoda 500 000 Kč. Mezi nejčastější příčiny patřila rychlost.
 
Neznámí pachatelé jedno auto odcizili a tři vykradli
V době od 23. 12. do 26. 12. 2009 se různí dosud neznámí pachatelé dopustili vloupání do tří vozidel a jedno dokonce odcizili. Ke krádeži vozidla došlo v Lounech, ul. ČSA, kde pachatel odcizil osobní automobil značky Renault Scenic. K vloupání do vozidel došlo v průběhu vánočních svátků v Březně, Staňkovicích a ve Vroutku, kdy pachatelé vykradli osobní automobily značky Renault Clio, Škoda Fabia a VW Crafter. Celková škoda se vyšplhala na 217 500 Kč.
  
Vloupání do chalupy 
Dne 23. 12. 2009 sdělili policisté podezřelému, podle § 179b odstavec 3 trestního řádu, podezření ze spáchání trestných činů „Krádeže“ a „Porušování domovní svobody“, kterých se dopustil tím, že v době od 27. 08. do 29. 08. 2009 nezjištěným způsobem vnikl na pozemek domu v obci Vrbno nad Lesy, kde měl volný pohyb po zahradě. Poté rozbil dvojitou výplň okna do chodby domu na tomto pozemku, vnikl do domu, ze kterého odcizil věci v celkové hodnotě 5 500 Kč.

vytisknout  e-mailem