Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vařiči pervitinu

ÚSTÍ NAD LABEM - Obviněným hrozí až 5 let trestu odnětí svobody.  

Policejní komisař sdělil obvinění dvěma mužům (27,36) z trestného činu Výroby a držení předmětu k nedovolené výrobě omamné a psychotropní látky a jedu. U obviněných v podnájmu přítelkyně jednoho z nich kriminalisté při domovní prohlídce zajistili laboratoř na výrobu pervitinu. Za uvedené jednání těmto mužům hrozí trest odnětí svobody až do výše 5 let.
 
Vloupání do garáže
Dosud neznámý pachatel se v průběhu týdne vloupal do garáže v ulici Pod Školou. Z této garáže následně odcizil brusku, vrtačku, prodlužovací kabel, dvě gola sady a z vozidla registrační značku 4U6 00-68. Majiteli tak způsobil škodu kolem 10 tisíc korun.
 
Vloupání do vozidla
Libouchečtí policisté pátrají po pachateli, který se v odpoledních hodinách vloupal do osobního vozidla, ze kterého následně odcizil doklady, platební kartu, notebook, turistický plynový vařič, horolezecké vybavení a oblečení. Majiteli tak zloděj způsobil škodu kolem 14 tisíc korun.
 
Poškození vozidla
Střekovští policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ Poškozování cizí věci, kdy tři podezřelí (24,25,28) v červnu letošního roku v ranních hodinách v ulici Zeyerova poškodili zaparkované vozidlo Opel Vectra Caravan. Poškodili všechna okna, světlomety a do kapoty udělali hluboké vrypy. Tímto jednáním způsobili škodu kolem 28 tisíc korun. Po vyhodnocení kamerových záznamů si policisté pro pachatele dojeli a v současné době jim hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku.
 
por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 17.7.2012
 
 

vytisknout  e-mailem