Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vážná dopravní nehoda

LITOMĚŘICE – Řidič osobního automobilu nedal cyklistovi přednost a další info.... 

 

Vážná dopravní nehoda

V sobotu po páté hodině odpoledne se stala vážná dopravní nehoda u mostu generála Chábery v Litoměřicích. Na kruhovém objezdu nedal přednost řidič osobního automobilu cyklistovi na jízdním kole. Ten při pádu na vozovku utrpěl těžké zranění. 64letého zraněného muže převezla záchranná služba do litoměřické nemocnice, kde byl hospitalizován. Technická závada jako příčina dopravní nehody nebyla na místě zjištěna ani uplatněna. Na automobilu vznikla škoda 10 000 Kč a na kole 500 Kč. Dopravní nehodu policie nadále vyšetřuje. Řidič auta čelí v současné době podezření z přečinu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti.
 

Zloděj vypustil transformátor

Na začátku víkendu se do areálu živočišné výroby v Hoštce vloupal zloděj. Překonal ostnaté dvoumetrové oplocení a z transformátoru odčerpal 300 litrů oleje. Svým počínáním poškodil celou trafostanici. Tím došlo k přerušení činnosti škrabkového přepravníku a dalšího zařízení v zemědělském objektu. Způsobená škoda byla vyčíslena na 45 000 Kč. K obecnému ohrožení ani ke zranění osob nedošlo. Dosud neznámý pachatel je podezřelý ze dvou trestných činů, a to z poškozování cizí věci a z krádeže. Policie po něm intenzivně pátrá.

 

Krádež jezdeckých sedel
 

Do bývalého vepřína v Martiněvsi se během páteční noci vloupal zloděj. Měl políčeno na jezdecká sedla. Za použití násilí odstranil okna a vlezl do sedlárny, která je součástí zmíněného objektu. Poté si odnesl dvě jezdecká kožená PONY sedla. Jejich celková hodnota byla vyčíslena na 30 000 Kč. Zloděj čelí podezření z trestného činu krádeže vloupáním a podle trestního zákoníku mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta, zákaz činnosti, propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty.

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice, 20. 9. 2010
 

vytisknout  e-mailem