Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vážná dopravní nehoda

Kladensko -Z místa dopravní nehody motorkáře transportoval vrtulník LZS. 

     V odpoleních hodinách v 17.20 hodin byla včerejšího dne 2. července 2013 oznámena dopravní nehoda na silnici III. třídy v obci Hradečno - Nová Studnice. Při dopravní nehodě došlo ke střetu při vjíždějíní osobního vozidla Seat s přívesem na pozemní komunikaci, kde v danou dobu projížděl ve směru od obce Drnek na obec Kačici 23 letý motorkář s motocyklem Ducati. Následkem střetu řidič motocyklu utrpěl těžká poranění a byl vrtulníkem LZS transportován do střešovické nemocnice. Při dopravní nehodě k žádnému jinému zranění osob nedošlo.  U 57 letého řidiče osobního vozidla byl alkohol vyloučen provedenou dechovou zkouškou na místě s negativním výsledkem. Vzhledem k poranění  motorkáře byla odebrána krev na zkoušku alkoholu v nemocnici.  Vzniklá škoda je ve výši předběžně 160 000,-Kč. Příčina dopravní nehody je předmětem šetření.

 

3. července 2013

nprap. Jana Šteinerová

 

Další případy z okresu Kladno

Odcizení slunečníků - policisté nyní prošetřují případ trestného činu krádeže, kterého se dopustil neznámý pachatel, který odcizil klubu v Kladně v Havlíčkově ulici 4 kusy velkých slunečníků včetně lankových zámků, které byly uzamčeny. Způsobená škoda činí 12 400,-Kč.

Poškození dveří - dne 2. července 2013 bylo oznámeno, že téhož dne v ranních hodinách podezřelý 40 letý muž z Kladna poškodil dvoje dveře na expektačním pokoji v Oblastní nemocnici v Kladně, kde byl umístěn. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 8 000,-Kč. Případ se prošetřuje jako poškozování cizí věci.

Poškození skleněné výplně - dne 1. července 2013 bylo oznámeno na OOP Kladno, že v Kladně v ulici Vašatova u komerčního objektu bazaru a starožitnictví neznámý pachatel poškodil skleněnou výplň výlohy o rozměrech 2,5x 1,25m. Svým jednáním pachatel způsobil škodu ve výši 6 000,-Kč.

Alkohol za volantem - krátce po 19. hodině dne 2.července 2013 v ulici Pražská v obci Velvary byl policejní hlídkou kontrolován osobní vůz Škoda Felicie, jehož řidič byl vyzván k předložení předepsaných dokladů. Podezřelý 29 letý řidič ze Slánska sdělil, že řidičské oprávnění nevlastní. Dále byl řidič  vyzván k dechové zkoušce, při níž byl zjištěn pozitivní výsledek 1,63 promile alkoholu v dechu a následně se dobrovolně podrobil dalšímu lékařskému vyšetření ve slánské nemocnici. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

vytisknout  e-mailem