Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vážná dopravní nehoda

Strakonice - Policisté hledají svědky vážné dopravní nehody. (Hlasová schránka 974 221 116) 

V pátek, krátce po 16:30, vyjížděli strakoniční dopravní policisté na silnici I/20 k vážné dopravní nehodě. V katastru obce Vodňany, nedaleko u nadjezdu na obec Strakonice, došlo ke střetu osobního automobilu Opel Corsa s osobním automobilem Suzuki.

Řidič automobilu Suzuki, šestapadesátiletý Jihočech, měl z dosud nezjištěných příčin vyjet do protisměru, kde se střetl s právě projíždějícím vozidlem Opel, které řídil třicetiletý muž z Prahy. Při uvedené dopravní nehodě byl těžce zraněn řidič corsy, lehké zranění utrpěla spolujezdkyně z vozidla Suzuki. Hmotná škoda na vozidlech byla vyčíslena částkou 180 tisíc korun. Provoz na frekventované silnici byl z důvodu zadokumentování dopravní nehody a následného šetření částečně omezen přibližně na dvě hodiny. Na místě zasahovali vedle policistů také příslušníci HZS a letecká zdravotnická služba.

Dopravní nehoda u VodňanDopravní nehoda u Vodňan

V souvislosti se šetřením uvedené dopravní nehody policisté vyzývají všechny svědky, kteří na místě obětavě pomáhali, aby zatelefonovali strakonickým policistům ze Skupiny dopravních nehod na číslo 974 237 254 a poskytli tak důležité informace k dopravní nehodě, ke které došlo v pátek odpoledne na silnici I/20 v katastru obce Vodňany. Policistům tak můžete významně pomoci při šetření vážné nehody. Za Vaši pomoc Vám děkujeme!

komisař Jana Hlavínová, pisjc@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem